12-10-2018 15:19

El blog del fan

SITGES ES VESTEIX DE GALA PER L’OCASIÓ

Si durant el Festival sortiu del punt neuràlgic del certamen, és a dir, de l’hotel Meliá, i baixeu cap a la petita vila costanera de Sitges veureu com tant els carrers com molts dels seus aparadors es troben guarnits per l’ocasió. 

Durant els onze dies que dura el festival, unes banderoles en forma de triangle, alternant el color blanc i negre, presideixen el cel dels carrers de la vila. En elles tenen impreses el logotip del Sitges Film Festival amb la seva nova imatge, estrenada l’edició passada.  

A més a més, el Monòlit de Kubrick presideix la Plaça de l’Ajuntament i el Cap de la Vila en forma de “photocall” on tant els sitgetans com els fan del festival s’hi poden aplegar per fer-se fotografies.  A més d’això,  una representació de la mà gegant del King Kong es troba al sortir de l’estació, al costat de l’oficina de Turisme. 

Per acabar-ho d’adobar, el Comerç Fantàstic ha acabat de vestir de gala la vila tot preparant un concurs d’aparadors, on totes les botigues hi podien participar, decorant-los amb el gènere del certamen. La botiga guanyadora ha estat “Artamore Sitges” i les altres dos finalistes han sigut “Equivalenza Sitges” i la “Pastisseria Massó”. 


SERGI MOLINA i JAIME

  • SECCIÓN

    PATROCINADA

    POR:

Últimas noticias